Vigtigste Vers – 2. mosebog

Hvede og spelt blev ikke beskadiget, for de kommer senere.Tag alle jeres dyr og forsvind. Rejs bare, men velsign mig, før I tager af sted.«

Derpå sagde Moses: »Herren har påbudt, at vi skal tage to liter af denne manna og gemme det som et dyrebart minde om, hvordan han sørgede for os. På den måde vil kommende generationer kunne se, hvad det var for noget brød, Herren gav os at spise i ørkenen, efter at han havde ført os ud af Egypten.«, men hvis den stanger en mandlig eller kvindelig slave, skal slavens herre have en erstatning på 30 sølvstykker, og tyren skal stenes.

I må ikke lave fredsaftaler med dem eller have noget som helst med deres guder at gøre.

Lav så fire akaciestolper belagt med guld og med kroge øverst oppe af guld. Stolperne skal stå inde i boligen på fire sokler af sølv, med en åbning i midten til hovedet. Åbningen skal forstærkes med et vævet kantebånd, så den ikke bliver slidt i stykker.

Ved åbenbaringsteltets indgang skal Aron og hans sønner spise kødet og brødene i kurven.

Den må kun bruges af præsterne, og I må ikke fremstille salveolie efter samme opskrift til privat brug. Olien er hellig og skal bruges som sådan.

»Men vil du ikke nok alligevel tilgive dem deres store synd? Hvis ikke du vil, så slet mit navn fra den bog, du fører!« Derefter samledes hele folket, og han fortalte dem alt, hvad Herren havde sagt til ham på bjerget, så han kan designe smukke ting i både guld, sølv og bronze.

Endelig var alle tingene til teltboligen lavet færdige, så det hele var i overensstemmelse med de instrukser, Herren havde givet Moses.

Hver gang de gik ind i Guds bolig eller skulle bringe et offer på alteret, vaskede de sig, sådan som Herren havde befalet Moses.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.