Tanker Om # 3

Du ser ud af øjenkrogen en fattig dreng der sidder bag containeren ved Netto. Han har taget hul på en pakke med for gammel laks, som han dypper i en dåse hakkede tomater med basilikum. Han lader til at have åbnet dåsen med en sten.
Han er sulten og bange, men har anskaffet sig en brødkniv fra rodekassen i Netto, som han desperat prøver at skjule for dig.
Hvad gør du?

Imens at du afvikler din sidste praktiktid på dyrelægeklinikken “Dyrene først”, kommer der, sidst på en ellers normal tirsdag, ejeren af en ung Maine Coon ind af døren. Dejsende om på gulvet fortæller hun at hendes kat har fået en infektion i venstre bagpote, der spreder sig alarmerende hurtigt og katten Jasmine vil nu, bl.a. ikke spise tigerrejer.
Hvad gør du?

Din onkel har inviteret dig forbi til øl og et par rullepølsemadder. Da du kommer ind af døren, får du stukket nogle piller i hånden samt en pistol, imens han siger: “Der er flere hvor de kommer fra, hvis du smutter ned i Solhjems Kiosken og henter flere øl.”
Hvad gør du?

Du imødekommes af en Jørgen nede fra Tyttebærvej 18, der med fråde om munden råber: “Jeg vil have min kvantmekaniske partikelkanon ind i dit friktionsdrevne kammer “
Hvad gør du?

Endelig har du opnået det! Du vandt stavekonkurrencen i din klasse, selv over den tarvelige Mads og arrogante Sidsel.
Hvad gør du?

Der lyder et rygte om at 87 årige Peder, har låst sig inde på sit værelse nede på pensionatet.
Hvad gør du?

Kunne det ikke være sjovt at spille dine forældre et pus?
Hvad gør du?

Du har ved et uheld drukket 2 liter afløbsrens.
Hvad gør du?

Du fik ikke købt den nye Harry Potter bog, før den var udsolgt.
Hvad gør du?

…Hvad gør du?

Hvad gør du!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.