The travelling book

Forum Arbejdet med at skrive Tanker The travelling book

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2518 Svar
  Anonym

   En bog skal strejfe omkring. På biblioteker og/eller institutioner. Sådan lidt multimodalt affinity space agtigt. Folk skriver i den, noget fra deres liv i en større fortælling. Det bliver at skabe et større narrativ ud fra fragmenter af narrativer. Måske på samme måde som de der folde tegninger fra folkeskoletiden?

   #2519 Svar
   :-)

    Skal siderne så skiftes ud regelmæssigt? Hvis den skal have den funktion – foldetegning? Hvis du placerer den I en institution – et bibliotek eksempelvis – så har du måske ikke styr over, hvor tit der bliver skrevet I den.

    #2524 Svar
    Anonym

     Jeg er lidt i tvivl, godt input dog. Jeg har set at man kan lave en slags digitaliseret udgave, eller semi-digitaliseret, udgave af en notesbog. Så hvad end der bliver skrevet synkroniseres med et googledrev. Hvis nu man kunne lave det med et whiteboard agtigt format, så ville siderne blot skulle slettes fra gang til gang.

     #2590 Svar
     :-)

      Jeg har tænkt lidt videre. Jeg tror at det kunne være interessant at tænke medierne lidt mere statiske. Ikke fordi det vil understøtte nogle af de fleksible og iterative co-design processer, som egentligt var min mening at fokusere på, men fordi det kan være betydeligt lettere at producer, når man kun er en designer og produktudvikler.

      Jeg har overvejet radiomediet, som et supplement til bogen + en blog, der hver især vil kommentere på arbejdet med bogen fra hvert deres synspunkt.

      I forhold til dine tanker, Anonym, så ved jeg ikke om den digitale udgave giver så meget mening. Den teknologi er muligvis lidt for dyr til mig. Jeg tror det at tage billeder af siderne giver det et mere “autentisk” look og måske også gør processen lidt billigere.

      #2641 Svar
      Anonym

       Jeg synes det lyder som nogle fede ting :-). Er du selv gået igang med lignende projekt? Det lyder lidt sådan på den måde du skriver.

      Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
      Svar til: The travelling book
      Dine informationer: