Noget med omvendt Karma

Forum Arbejdet med at skrive Tanker Noget med omvendt Karma

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2603 Svar
  :-)

   Jeg har gået og tænkt lidt over en idé.
   Når man snakker karma, i hvert fald i populær kulturen, så handler karma om den energi, som man sender ud i verden samt, hvorledes energien kommer tilbage til én. Er det ikke rigtigt forstået?
   Eksempelvis, så hjalp jeg en ældre kvinde igår. Hun var faret vild og ville gerne hjem igen. Jeg tilbød hende et lift og kørte hende hjem til hendes bopæl og jeg nægtede, da hun tilbød mig penge, at tage imod dem. Det er vel, hvad man ville kalde, en god gerning – god karma – ikke?
   God karma er derfor noget reaktivt ikke? Altså en reaktion på noget man selv har gjort. Hvad hvis karma kunne gøres til en aktion. Altså i en historie, hvor en person oplever fremgang, men derved “skylder” god karma. Skylder at gøre gode ting. Hvordan ville det kunne fungere i historien? Ville han være opmærksom på sin gæld til universet eller karma-begrebet? Ville han blive straffet med dårlig karma, såfremt han ikke opfyldte den deadline?
   Jeg synes det kunne være et meget spændende område at undersøge.

   #2605 Svar
   :-)

    Ikke kommet igang endnu, men jeg synes stadig ideen er god.
    Spørgsmålet er om man også skal tænke over et andet format end den helt standard papir-fortælling.
    Måske istedet et medie der åbner op for en anden måde at fortælle på; en hjemmeside, det der twine-program eller noget andet. Jeg har længe gået og tænkt på tegneserieformatet, men jeg er ikke sikker på at jeg, med mine ringe tegneevner, vil kunne tegne noget som helst, der ville være interessant at kigge på.

   Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
   Svar til: Noget med omvendt Karma
   Dine informationer: